Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Το a-mail ...

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ποιμενικού επιτελείου βορειοδυτικού ΛΙΜΝΑΚΑΡΟΥ, που σας μεταδίδομε αμέσως,το αρμόδιο γραφείο ηλεκτρονικής κτηνοτροφικής ανάπτυξης της "Πώδε Ρίζας" (Pode Rizas) προχώρησε στην αποστολή e-mail-αντίβαρου, στον υπουργό GH ( στο πνεύμα της σημερινής e-mailiκής επικοινωνίας ). -Παρατίθεται αυτούσιο:
From:papaporos@adilos.com
To:    ministerGH@anavdos.gr
Date: Wed 3.12.2014// 20.3

-"Ενόψει της ιταμής δήλωσης του κυρίου Τροικάκη σήμερον, ότι : "δεν τον ενδιαφέρει τι παθαίνουν οι έλληνες αλλά πως να είναι εντάξει τα δημοσιονομικά της Ελλάδας", θέτομε  στη διάθεσή σας ως έκτακτη υποςτήριξη από το Π.Ε.Λ. (ποιμενικό επιτελείο ΛΙΜΝΑΚΑΡΟΥ) τα κάτωθι :
1.Δύο πρίνερες διχαλόβεργες πολλαπλών χρήσεων (συνετισμού ,υποστήριξης , εκφοβισμού κλπ.
2. Τρία κεφαλοτύρια ποιμενικής  κατασκευής, αυθεντικά,πεντανόστιμα,για εξαγορά της  απάνθρωπης σκληρότητας του κυρίου Τροικάκη και της παρέας του.
3. Τρεις κεσέδες  πλαστικούς γιαούρτι ληγμένης  ημερομηνίας κατανάλωσης, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν προς εκσφενδονισμό  εναντίον της ίδιας παρέας, σε περίπτωση  συνεχιζόμενης αδιαφορίας στις ανάγκες των απανταχού ποιμένων, αγροτών, εργατών, μισθωτών,Συνταξιούχων και των οικογενειών τους. 
4. Ένα κεσέ 
τσίπα (δρίλα) προς ίδια κατανάλωση κύριε υπουργέ,προκειμένου να κορυφωθεί το λίμπιντό σας και να κάνετε χρήση παντός "μήκους σημαντικό" σωματικού οργάνου σας, εναντίον (και πιθανόν προς απόλαυση) των μη ακουόντων τους στεναγμούς των ανθρώπων του τόπου μας....
Με τιμή
Ο γραμματέας του ΠΕΛ
ΓΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου